Managerul Punctului de lucru Prelucrare Pastrav Giurgiu va avea urmatoarele sarcini si responsabilitati:
– conducerea punctului de lucru
– obtinerea autorizatiilor /avizelor de functionare
– coordonarea unei echipe de 5-7 angajati
– procesarea pastravului (eviscerare, ambalare) in vederea distribuirii catre lanturile de retail
– monitorizare comenzi
– asigura managementul calitatii
– asigura relatia cu distribuitorii, autoritatile locale
Candidatul ideal:
– studii superioare de specialitate – industrie alimentara, piscicultura –
– studii post universitare/calificare ca manager de calitate preferabil
– cunostinte si experienţa necesare in managementul unui punct de lucru din industria alimentara
– responsabil, muncitor, meticulos, serios, ambiţios, motivat de dorinţa de a-si face treaba bine, de a obţine rezultate foarte bune
– capabil sa conduca oamenii si sa asigure standarde inalte de calitate
Descrierea firmei angajatoare:
Suntem compania SERVICIILE COMERCIALE ROMANE SA Piatra Neamţ si avem ca principal obiect de activitate piscicultura /acvacultura in ape dulci.
Deţinem 2 ferme piscicole pe pastravarie:
- Ferma Bicaz – suntem in cursul implementării unei investitii cu Fonduri Europene [ferma salmonicola pentru creşterea păstrăvului] pe Lacul Izvorul Muntelui Bicaz. Ferma are o capacitate de producţie de pana la 1000 tone păstrăv/ an. Aceasta activitate este un start-up pentru societatea noastra.
- Ferma Plopis – ferma piscicola pentru creşterea păstrăvului cu o capacitate de producţie de 400 tone peste/an. Ferma are si o statie de eclozare si creştere puiet. Societatea face parte din Grupul SCR, grup care stie sa-si rasplateasca salariaţii care se dăruiesc jobului.
Societatea oferă oportunitati de dezvoltare profesionala si de dezvoltare a carierei pentru salariaţii sai.
Aşteptam urgent CV-ul Dvs. la hr@aisa.ro